Dankbaar

dat je me in de voorbije maanden zo gesteund hebt.
Er waren dingen die ik alleen aan jou vertelde omdat ik voelde dat mijn zorgen bij jou écht gehoord werden.
Wat een opluchting om een hartintelligente coach aan de andere kant van de Skype-lijn te hebben, die er zonder oordeel voor mij was.
De kwaliteiten die ik in jouw coaching mocht ervaren:
Je authenticiteit en nederigheid, ik heb nooit het gevoel gehad dat je je als coach boven mij zette, je ging samen met mij op zoek naar de vraag.
Oh wat voelde het goed dat ik niet “gefixt” moest worden. Dank je wel!
Je echte bekommerdheid om mijn welzijn, deze heerlijke mix van moederlijke warmte en Nederlandse recht-voor-de-raapheid, zonder betutteling.
Je openheid om stukjes van jezelf bloot te geven, door mijn situatie al eens te vergelijken met een persoonlijke beleving of door een anekdote te delen die iets kon verduidelijken.
Zo voelde ik me niet de enige die wel eens met dingen worstelt.

– Aagje

Training/Coaching

Inmiddels al weer enige tijd geleden heb ik bij Constance een training/coaching gevolgd o.a. gebaseerd op The artist way van Julia Cameron.
Het zou i.v.m. de samenstelling van de groep op een ochtend zijn. Ik dacht jeetje, ik wil dit wel maar het is mijn enige vrije dag in de week, kan ik die tijd wel missen blablabla. De groep paste goed bij elkaar, dit maakte dat ik mij direct op mijn gemak voelde. Ook de gastvrijheid en het enthousiasme van Constance gaf een “warme deken” gevoel. Ook het feit dat alles goed is, niets moet, enige voorwaarde is dat het voor jezelf goed moet voelen. Jij bent er voor jou zelf. Wat een verschil hoe ik me voelde na een ochtendsessie bij Constance.

Tijdens de kennismaking kwam al heel snel naar boven dat wij tegen dezelfde uitdagingen aanlopen. Hoe combineer je werk, met je gezin, je relatie, je familie, vrienden, kennissen, huishouden, ontspanning etc. En waar blijf IK?
Wat mij enorm verbaasd heeft is op het moment dat we aan de visionboard begonnen het heel makkelijk was.
Bepaalde plaatjes, spreuken lichten “gewoon” op uit de bladen.
Voor mij persoonlijk kwam er met name wat irritatie naar boven werk gerelateerd en het missen van een eigen werkplek thuis, dat laatste was ik me niet eens echt bewust. Na het einde van de sessie gaf Constance het advies om regelmatig naar mijn Vision Board te kijken om me zodoende te herinneren wat nu voor mij speelt en wat aandacht van mij vraagt.
Het resultaat:
Eén werkdag in de week die ik thuis mag invullen én een eigen werkplek thuis.
Het effect van deze twee behaalde doelstellingen geven me rust, ruimte, tijd,…..
Wat mij betreft is het een aanrader om deze training/coaching bij Constance te volgen. Haar geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, hartelijkheid en gastvrijheid maken er echt een uitje van en een creatief, inspirerend moment voor jezelf.

– Altina

Vision Board Workshop

Bij Constance heb ik in een klein groepje met heel veel plezier een middag gewerkt aan een Vision Board.
In een gezellige en ontspannen sfeer in tijdschriften bladeren en daar je mooiste inzichten uithalen die vervolgens samen komen op een board.
Het was een inspirerende middag die er bij mij toe heeft geleid dat mijn tuin een make over heeft gekregen naar het idee van mijn Vision Board.
Nog elke dag geniet ik van mijn heerlijke tuin.

– Tessa