Life Coaching gesprekken

In deze gesprekken ondersteun ik je om aan het stuur van jouw leven te staan. Samen ontdekken we meer over wie jij bent en wat je graag wilt doen en ervaren in dit leven.
We kijken naar wat je in je leven zou willen veranderen en wat daarvoor nodig is.

Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal het recht hebben om gelukkig te zijn ongeacht de uitdagingen waarvoor we in het leven komen te staan. Ontdekken wat jou daarbij gaat helpen staat dus centraal in de gesprekken.

Daarnaast geloof ik dat het de bedoeling van het leven is dat we onze unieke talenten en eigenschappen gebruiken om een waardevolle bijdrage te leveren aan onze maatschappij. Alle vormen van coaching die ik aanbied vormen daarvoor een mooi platform.

Coachen met kleuren

Kleuren zijn overal om ons heen, in de kleding die we dragen, in de inrichting van ons huis en in de natuur. In oude culturen in Egypte, Griekenland, China en India was al bekend dat kleuren gebruikt kunnen worden voor therapie en heling.

Het Colour Mirror systeem waarmee ik werk gebruikt de energie van kleuren om meer inzicht te geven in:

– Wie wij zijn en alle aspecten van ons leven,

– Hoe we onze relaties kunnen verbeteren met onze familie, vrienden en klanten,

– Hoe wij onze volle potentie kunnen leven en onze unieke gaven kunnen gebruiken,

– Hoe we onze belemmeringen en beperkende overtuigingen kunnen wegnemen,

– Manieren vinden om onze persoonlijke groei en heling te versnellen,

– Hoe we een positief zelfbeeld en eigenwaarde kunnen ontwikkelen,

– Helderheid creëren in problemen die we ervaren in alle gebieden van ons leven en hoe we daarmee om kunnen gaan.

Klaar voor een Colour Mirror Sessie

In een persoonlijk gesprek onderzoeken we waar jij op dit moment meer helderheid nodig hebt en werken we met de Colour Mirror flesjes om antwoorden te vinden en de kleuren die jou daarbij gaan helpen. Vervolgens kun je met behulp van de flesjes op een zachte en vriendelijke manier werken aan heling door er een bad mee te nemen of als spray te gebruiken in je dagelijkse leven.

Vision Boards Workshops

Visionboards zijn een krachtig middel om te ontdekken wat je verlangens en dromen zijn. Wanneer je deze verlangens geen aandacht geeft kunnen ze ervoor zorgen dat je een onvoldaan gevoel hebt over je leven of dat je een vage onrust voelt.

In de workshop help ik je om contact te maken met je intuïtie en meer zicht te krijgen op wie jij werkelijk bent. Met een Vision Board roep je positieve emoties in jezelf op die je zullen helpen je verlangens om te zetten in werkelijkheid.

Bij het maken van een Visionboard ga je op een creatieve manier aan de slag met je verlangens door intuïtief de plaatjes en teksten te kiezen die passen bij jouw verlangens. Door dagelijks naar je Vision Board te kijken hou je je dromen levend en ontstaat er focus in je leven.

Voorbeelden van Vision Boards

Picture54
Picture55