Constance Van Zoelen – life coach en colour therapist

“Life coaching for Living life with courage, compassion and connection”

Je kent je eigen grenzen en weet ze te bewaken, je durft jezelf te zijn in bijvoorbeeld jouw drukke werkomgeving. Als je lekker in je vel zit wordt het leven veel leuker en makkelijker.

Ken je dat?

Je staat altijd voor iedereen klaar, op je werk en bij je gezin. Je neemt geen tijd om te doen waar jij gelukkig van wordt. Geen tijd voor je gezondheid, rust inbouwen, doen wat je hart en lichaam wil. Je bent alleen maar aan het geven. In het vliegtuig geven ze je het advies eerst jezelf het zuurstof kapje op te doen en daarna pas dat van je kinderen. Mooie metafoor voor zorg dat jouw kop gevuld is dan kun je ook beter voor anderen zorgen.

Zo heb ik het ervaren.

Toen ik startte met studeren twijfelde ik tussen economie en psychologie? Het liefst wilde ik mijn nieuwsgierigheid volgen om de psyche van de mens te bestuderen. Onder druk ben ik toch economie gaan studeren. Door mijn werkomgeving ben ik uiteindelijk bijna burn-out geraakt.

Bijna burn-out

Ik merkte dat ik totaal geen energie had, alles was zo zwaar en ik was snel geïrriteerd. Ik voelde dat ik een enorme druk op mijn schouders had. Ik had geen tijd om leuke dingen te doen omdat ik voor mijzelf vond dat ik nog dingen moest doen!!! Was draaien, kamers doen, vergaderstukken doornemen, Jaarbegroting en Financiële rapportages afmaken.
Ik werd me er op tijd van bewust dat dit een wake-up call was om dingen anders te gaan doen. Dingen te veranderen in mijn leven. Middels coaching sessies kreeg ik meer inzicht in weten wie ik ben, wat ik wil. Ik heb geleerd grenzen aan te geven en daardoor betere keuzes te maken dan voorheen.

Waarom wil ik helpen?

Ik wil dat anderen tijdig signalen herkennen zodat ze niet burn-out hoeven te raken.
Vrouwen helpen in hun eigen kracht te gaan staan. En laten ervaren dat het leven leuker en makkelijker kan zijn als je ook goed voor jezelf zorgt en je hart durft te volgen. Zonder eerst de donkere periode in te hoeven gaan.
Aagje zegt:
Je openheid om stukjes van jezelf bloot te geven, door mijn situatie al eens te vergelijken met een persoonlijke beleving of door een anekdote te delen die iets kon verduidelijken. Zo voelde ik me niet de enige die wel eens met dingen worstelt.

Zo werd een afspraak met jou, iets om naar uit te kijken.
Meer lezen 

Cappuccino of een theetje?

Kom een cappuccino of een theetje drinken. En ontdekken of ik met mijn coaching jou kan helpen. Neem hier contact op!

Picture13
Picture2
Picture1

Coaching soorten

Life coaching gesprekken
– Ontdekken wie je bent en wat je wilt, leren makkelijker keuzes te maken in je leven en je grenzen bewaken.
Meer lezen

Coachen met kleuren
– Blokkades opsporen en belemmerende overtuigingen herkennen en wegnemen.
Meer lezen

Vision Board Workshops
– Meer helderheid creëren wat je in je leven wilt veranderen.
Meer lezen

Picture3