Wij nodigen jullie van harte uit voor een Heart Expansion Day bij Heart House in Bussum op 25 januari 2020 van 10.00 tot 17.00 uur inclusief lunch.

Hart cirkels zijn de meest krachtige manier om persoonlijk te ervaren dat een open hart, zelfacceptatie en zelfliefde cruciaal zijn voor een gelukkig en succesvol leven. Het kan wat tegenstrijdig klinken, maar we hebben anderen nodig om deze vaardigheden maximaal te ontwikkelen.
Samen creëren we een veilige omgeving zonder oordelen, waar we in liefde en respect voor elkaar ontdekken dat we goed zijn zoals we zijn met alles wat er is.

Wat als alle dingen die we in onszelf verkeerd hebben gemaakt, met liefde ontvangen kunnen worden? En de gaven en wijsheid van alles wat we verkeerd hebben gemaakt, kunnen worden ontdekt? De schatten die we daarmee ontdekken zijn gevoelens van veel meer vrijheid, plezier en een grenzeloze energie!

Ik wil graag iets vertellen over Niels Madsen die onze cirkel zal faciliteren.
Ik voel me vereerd om deze bijzondere man in mijn leven te hebben, hij is een geweldige vriend en coach die ik ontmoet heb tijdens mijn coaching opleiding. Toen ik Niels meer dan 6 jaar geleden ontmoette, voelde ik hoe het was om me volledig geaccepteerd te voelen voor wie ik ben, inclusief alle imperfecties die daarbij horen. Zoals de Dalai Lama compassie belichaamt voel ik hoe Niels onvoorwaardelijke liefde uitstraalt in zijn coaching.

In de meerdaagse Retreats onder zijn leiding leerde ik mijn emoties tonen in een veilige omgeving en nog meer contact te maken met mijn lichaam, mijn innerlijke wijsheid en de energie die ik bij me draag. Door zijn coaching voel ik me relaxter, zelfverzekerder en gelukkiger.

Hij is zo verbonden met zijn hart en innerlijke waarheid dat het deelnemers aan de cirkel mooie inzichten en transformerende ervaringen brengt. Het is zijn passie en levensdoel om ook anderen in contact te brengen met hun hart en innerlijke wijsheid. En organiseert Retreats in Engeland en wekelijkse cirkels in Denemarken waar hij woont.

Voor meer informatie over wat een Heart Expansion Circle is, deel ik met jullie de Engelse omschrijving die gebruikt wordt voor de Retreats.

 

Niels’ circle days are days where we work on getting in contact with our own inner wisdom. Not the wisdom that is in our minds alone, but the wisdom that is deep within, your soul if you like. 

We do it in a caring, accepting, loving, supportive and respectful way that creates a really deep safe environment that gives our nervous system a chance to relax and get a break so we really can feel ourselves.

Niels’ circle days are for you when you can say yes to one of the following things: you know there is more to life, you feel stressed, you want to be the best version of you, you keep repeating inappropriate patterns, you carry sorrow after loss, you fight with self-worth, you have had a traumatic experience, you want more energy in daily life, you have been through a rough divorce, you want more love in your life, you have been feeling wrong (maybe your entire life), you have tried all kinds of things and psychologists for years, you feel drained, you want to feel more calm and relaxed inside, you feel stuck in the past, you think too much about the future, you have challenging relations, you have too many thoughts or you want to connect more with yourself and other people or anything else that could be up in your life. 

He uses both therapeutic exercises, family constellations, meditation and healing exercises too combined with a grounded, spiritual awareness.

My souls deepest desire and longing is always to make people feel better about themselves and life and come in to more selflove.

De Heart Expansion Circle Day zal gegeven worden in de Engelse taal, er zijn echter  ervaren Nederlandse Heart Intelligence coaches aanwezig die kunnen vertalen indien nodig.

Voor deze dag is een bijdrage verschuldigd van € 40 om de kosten van de locatie, de lunch en reiskosten van de facilitator te dekken.

De locatie is Heart House, Huizerweg 54, 1402 AD Bussum.

Voor een impressie van deze prachtige locatie: www.hearthouse.nl

Wil je meedoen stuur dan een e-mail naar info@powerfulhearts.nl via onderstaande link.